Vitamini 365

Web trgovina

Uvjeti dostave

Podaci o dostavi

365Nature proizvodi mogu se isporučiti u sve zemlje svijeta. Najnovije tehnike dostave i usluge osiguravaju da Vaš paket stigne sigurno i pravodobno. Svi 365Nature proizvodi isporučuju se u diskretnim, neoznačenim pakiranjima.

Cijena dostave je 29,00 kn, a za sve narudžbe iznad 299,00 kn vrijednosti, dostava je BESPLATNA.

Svi proizvodi 365Nature šalju se izravno iz Hrvatske putem DHL-a u inozemstvo a putem DPD-a ili Hrvatske pošte unutar RH. Nakon primitka potvrde o plaćanju kupac će dobiti i kôd za praćenje paketa za vrijeme dok je u tranzitu – osiguravajući tako potpunu kontrolu.

Svaka carina, uvoz ili opći porezi kao i druge pristojbe za slanje naših proizvoda u neku međunarodnu zemlju proslijedit će se kupcu. Tvrtka 365Nature ne može biti odgovorna za spomenute dodatne troškove.

Informacije o dostavi

Vitamini365.hr web shop paketi se našim kupcima šalju putem kurirske službe DHL, DPD ili Hrvatske pošte. Broj za praćenje paketa putem interneta šalje se kupcima e-poštom nakon otpreme narudžbe.

Vrijeme dostave paketa ovisi o razini usluge koju ste odabrali. Dostava u zemlje unutar EU obično traje između 1-3 radna dana, u zemlje izvan EU do 3-5 radna dana s DHL-om i (za udaljene zemlje). Za Hrvatsku poštu potrebno je 5-15 dana da se isporuče izvan Europe. Imajte na umu da uobičajena vremena isporuke mogu varirati ovisno o odredištu i ovise o ulasku u zemlju zajedno s drugim varijablama.