Vitamini 365

crni cesnjak jacanje imuniteta

Crni češnjak za jačanje imuniteta i cijelog organizma tek je odnedavno postao predmet razgovora i oni koji ga uzimaju svjedoče o njegovim brojnim prednostima za zdravlje. Od nedavno je dostupan u obliku kapsula u kojima su sačuvani svi njegovi vrijedni sastojci.

Crni češnjak je sirovi češnjak koji nastaje fermentacijom u posebnim uvjetima i na prirodan način. Ima blaži okus i nježniju, ljepljivu konzistenciju od sirovog češnjaka. Zahvaljujući Sacsol® Black Garlic, standardiziranom ekstraktu crnog češnjaka, ovo je izuzetno kvalitetan izvor antioksidativne tvari S-Alil-Cisteina (SAC). Antioksidativna moć je znatno veća, a djelovanje potentnije u usporedbi s bijelim češnjakom i običnim ekstraktom crnog češnjaka.

U ljekarnama i na www.vitamini365.hr dostupna je jedinstvena kombinacija standardiziranog ekstrakta fermentiranog crnog češnjaka (Sacsol® Black Garlic) s liposomalnim vitaminom C i vitaminsko-mineralnom kombinacijom za snažnu podršku imunitetu: vitamin D3, B12, cink, selen i bakar.

Otkrijte 5 razloga zašto je crni češnjak dobar za vaše zdravlje!

1. Sadrži više antioksidansa

Zahvaljujući procesu fermentacije, crni češnjak sadrži više antioksidativnih spojeva od sirovog češnjaka. Antioksidansi su spojevi koji štite vaše stanice od oksidativnih oštećenja, koja inače mogu dovesti do različitih bolesti.

2. Pomaže regulirati šećer u krvi

Istraživanja pokazuju da crni češnjak može pomoći u regulaciji šećera u krvi, smanjiti rizik od gestacijskog dijabetesa, pa čak i spriječiti oštećenja uzrokovana nekontroliranim dijabetesom.

3. Pomaže kod srčanih bolesti

Ovaj češnjak može smanjiti rizik od srčanih bolesti, sniziti razinu triglicerida i LDL (loš) kolesterola. Pomaže u prevenciji bolesti srca i pruža podršku kod srčanih bolest. Kod nekih ljudi također može povećati HDL (dobar) kolesterol.

4. Čuva zdravlje i vitalnost mozga

Crni češnjak može sadržavati spojeve koji štite mozak od gubitka pamćenja i degenerativnih bolesti, poput Alzheimerove bolesti.

5. Za zdraviju jetru

Crni češnjak može imati pozitivan učinak na jetru, štiteći je od oštećenja koja mogu biti posljedica ozljeda, svakodnevne izloženosti kemikalijama i upotrebe alkohola.

Razmišljate li kako ga uvrstiti u svoju prehranu?

S obzirom na to da je crni češnjak na tržištu vrlo skup, rješenje su kapsule crnog češnjaka!

Ova jedinstvena kombinacija standardiziranog ekstrakta fermentiranog crnog češnjaka (Sacsol® Black Garlic) s liposomalnim vitaminom C i kombinacijom vitamin D3, B12, cinka, selena i bakra za snažnu podršku imunitetu. Bez mirisa češnjaka i probavnih tegoba, samo 1 kapsula dnevno zadovoljava 100% preporučeni dnevni unos (PU)!