Vitamini 365

imunitet

Imunitet se može ojačati uz nekoliko jednostavnih koraka. Kada je naš organizam “pod opsadom” potencijalno opasnih uzročnika bolesti, itekako je važno jesu li njegove obrambene snage moćne i spremne! Ako vašem imunitetu treba pouzdana zaštita, isprobajte djelovanje naša 4 najmoćnija suplementa za jačanje imuniteta. Sadrže provjerene i visokokvalitetne sastojke u snažnim biodostupnim formulama.

1. Ekstrakt crnog češnjaka kao tajno oružje

Immuno Black Garlic Complex kombinira snažan ekstrakt fermentiranog crnog češnjaka, liposomalni vitamin C, te vitamine D3, B12, cink, selen i bakar. Ova je kombinacija ciljano osmišljena kao cjelovita i djelotvorna podrška imunitetu. Nalazi se u vegetabilnim želučanootpornim kapsulama koje omogućuju bolju apsorpciju u tankom crijevu, bez probavnih tegoba i – bez mirisa po češnjaku! Samo 1 kapsula dnevno zadovoljava 100% preporučeni dnevni unos svih nutrijenata. Ne sadrži alergene, GMO-sastojke i pogodan je za vegane. Ovdje saznaj više o Immuno Black Garlic Complexu.

2. Liposomalni vitamin C – nova generacija imuno zaštite

Odavno se zna da je vitamin C nezaobilazan za zaštitu imuniteta jer vrši bezbroj važnih funkcija organizma. Najbolji i najučinkovitiji oblik vitamina C je liposomalni jer omogućava apsorpciju izravno u krvotok s obzirom na to da se aktivne tvari prenose putem liposoma koji ih pak donose direktno u stanice organizma. Zbog toga je iskoristivost liposomalnog vitamina C višestruko bolja u usporedbi s običnim oblikom vitamina C. Dovoljna je 1 vegetabilna želučanootporna kapsula dnevno da zadovolji preporučeni dnevni unos ovog važnog vitamina.

3. Vitamin D3 u kokosovom ulju – zaštita u samo 1 raspršivanju

U zadnje se vrijeme mnogu priča o značajnoj ulozi vitamina D3 u zaštiti protiv bolesti. Pogotovo tijekom zimskih mjeseci kada nam nedostaje sunčeva svjetlost! Znamo da se D3 inače dobiva iz životinjskih izvora poput jetre bakalara ili masnih riba, no inovativni 365 nature vitamin D3 u oralnom spreju, dobiva se iz 100% biljnog izvora. D3 je otopljen u hladno prešanom kokosovom ulju što dodatno potiče apsorpciju i pojačava iskoristivost. Sadrži visok postotak od čak 2000 međunarodnih jedinica (IU) u jednom raspršivanju što znači da vam je potreban samo 1 potisak dnevno, a doza je dostatna za čak 140 dana!

4. Veganski vitamin B12 – podrška živčanom i imuno sustavu u spreju

Još jedan dragulj među inovativnim oralnim dodacima prehrani u spreju je i 365 nature vitamin B12 koji je posebno zanimljiv veganima i vegetarijancima. Iznimno je važan za normalno stvaranje crvenih krvnih stanica, normalno stvaranje energije, ali i za zdrav živčani i imunološki sustav. 365 nature B12 također dolazi iz 100% biljnog izvora. Samo 1 raspršivanje u usta dnevno, dostatno je za čak 130 dana korištenja.

Pogledaj sve 365 nature “specijalce” za snažnu zaštitu imuniteta.