Vitamini 365

Najbolji vitamini za imunitet

Najbolji vitamini za imunitet vruća su tema prije sezona prehlada i gripe. Ako vas zanima što uzimati za snažniji imunitet i koji dodatak prehrani je najbolja zaštita, predlažemo top 3 saveznika neprobojnog imuniteta. 

1. Immuno Zinc Complex – jači imunitet i brži oporavak 

Liposomalni cink s vitaminima C, D i B6 će vam omogućiti da učinkovitije spriječite zarazu ili skratite vrijeme oporavka od gripe ili prehlade.

Svaki vitaminski sastojak snažno podržava imunitet, a zvijezda ove formule je svestrani cink koji se brzo i lako apsorbira. Istražite kako se uzima ovaj oralni sprej. 

Ovi najbolji vitamini za imunitet pomoći će vam da ovu zimu dočekate zdravi i snažni!

2. Immuno Black Garlic Complex – snažna obrana od virusa

Ovaj dodatak prehrani u kapsulama sadrži ekstrakt fermentiranog crnog češnjaka koji djeluje protuupalno, kao i liposomalni vitamin C (koji ima mnogo bolju iskoristivost od običnog vitamina C). Sadrži i vitamine D3, B12, cink, selen i bakar. Ova kombinacija minerala i vitamina jamči snažnu obranu imuniteta

Nema neugodnih nuspojava uzimanja češnjaka kao što su probavne tegobe i miris jer su sastojci u biljnoj želučanootpornoj kapsuli. Više o tome možete saznati ovdje. 

3. Vitamin D3 u kokosovom ulju – nezaobilazna zaštita od zaraze  

Iako je važnost vitamina D3 za zdravlje i snažan imunitet poznata od davnina, ipak su tijekom pandemije provedena brojna znanstvena istraživanja koja su potvrdila važnost vitamina D3 u prevenciji i borbi protiv bolesti s obzirom na to da je dokazano kako ovaj važan vitamin može ublažiti upale i simptome virusnih infekcija.

Možda će vas zanimati ovaj vitamin D3 u oralnom spreju koji je otopljen u hladno prešanom kokosovom ulju što dodatno pojačava iskoristivost.