Vitamini 365

Kako se opustiti

Kako se opustiti kada je pred vama stresan radni dan, hrpa obaveza ili određeni zadatak koji od vas traži maksimalnu koncentraciju? Izvori stresa u našim životima trenutno su na samom vrhuncu, a ovih 5 provjerenih savjeta će vas opustiti u trenu!

Odmorite se od telefona

Neprestano provjeravanje telefona stvara ovisnost. Odaberite par trenutaka u danu i jednostavno se isključite. Uzmite pauzu. Udahnite. Fokusirate se na sebe i polagano dišite. Ništa nije toliko hitno da ne možete ukrasti par minuta za sebe i vratite se u ravnotežu.

Kako se opustiti bez pospanosti

Ako osjećate napetost i stres, počet ćete razmišljati o dodacima prehrani koji će vas umiriti i opustiti. U moru proizvoda na tržištu želite odabrati dodatak prehrani koji će vam omogućiti prirodnu relaksaciju bez osjećaja pospanosti. Opustit će vas, ali ćete i dalje imati energije za sve svoje obaveze.

Relax Active odličan je za normalno funkcioniranje živčanog sustava i koncentraciju. Opušta i umiruje, smanjuje osjećaj umora i iscrpljenosti. Kombinacija aktivnih tvari poput ekstrakta matičnjaka, vitamina B5, B1, B2, B6, B12 i vitamina C daje vam baš ono što vam treba.

Opustite se uz šalicu čaja

Popijte šalicu vrućeg čaja bez kofeina i odložite telefon. Nekoliko minuta uživajte u okusu čaja i jednostavno nemojte misliti ni na što. Ova praksa svjesnosti pomaže vam smanjiti stres i daje vam priliku da se kratko odmorite od svega.

Prošećite

Ponekad je izlazak u šetnju ili na svježi zrak odlična opcija za brzo smanjenje stresa. Ova je strategija izvrsna kada osjećate nemir ili se ne možete koncentrirati. Uvijek ćemo biti suočeni s izazovnim situacijama, ali one nas ne moraju uvijek opterećivati.

Vježbajte

Vježbanje može biti izvrstan lijek za ublažavanje stresa jer oslobađa endorfine. Konkretno, hodanje ili trčanje pružaju ritmično kretanje koje vam može pomoći da se fokusirate i ublažite stres. Osim što troši kalorije opušta um koji bi nakon vježbanja mogao doći do boljih rješenja.