Vitamini 365

365nature_Silicij_blog_800x500px

Hrvatsko tržište bogatije je za jedinstveni proizvod u svijetu dodataka prehrani – Monomethylsilanetriol (MMST), poznatiji kao organski silicij.

Jedinstveni bioaktivni dodatak prehrani koji omogućuje maksimalnu crijevnu apsorpciju (64%) te s vitaminom C djeluje sinergijskom snagom na maksimalnu sintezu kolagena, ali i općenito na aktivaciju kolagena. Primjerice, u slučaju konzumacije kolagenskih dodataka prehrani – silicij takve pripravke aktivira i čini ih učinkovitijim.

MMST nije samo inovacija zbog svoje visoke bioraspoloživosti. On je i prirodno rješenje koje naše tijelo iznimno dobro prihvaća. Kako istraživanja pokazuju, od trideset pete godine života asimilacija silicija iz redovne prehrane počinje drastično padati, što dovodi do povećane potrebe za njegovim unosom. Organski silicij ima ključnu ulogu u mnogim tjelesnim funkcijama. To uključuje regeneraciju kolagena, što je od vitalnog značaja za održavanje mladolikosti kože, čvrstoće kostiju te zdravlja kose.

Osim toga, MMST igra temeljnu ulogu u detoksikaciji organizma, osobito u eliminaciji aluminija, čime pruža zaštitni učinak na živčani sustav i doprinosi mentalnom zdravlju. Njegova sposobnost da potiče zdravlje kostiju, zglobova, hrskavice, ligamenata i tetiva čini ga nezamjenjivim dodatkom prehrani za sve koji žele održati svoje tijelo u najboljem mogućem stanju.

Dolaskom MMST-a na hrvatsko tržište, potrošači dobivaju priliku iskoristiti prednosti ovog visoko učinkovitog proizvoda, čime se otvara novo poglavlje u podršci zdravlju i dobrobiti.

Pratite nas i dalje za više informacija i budite među prvima koji će isprobati ovu revolucionarnu novost!